Bloot

17 juli

Een blog schrijven over mijn weg naar een fitter leven, voelt heel naakt. En ik ben geen type wat zich gauw bloot geeft. Dat geldt zowel letterlijk als figuurlijk. Mij niet gezien op t naaktstrand, of topless. Alhoewel dat laatste prima zou kunnen. Op t strand lopen altijd net die vrouwen zonder bovenstukje, die t nou juist niet zouden moeten doen. Boven de 40, te zwaar,  waarbij er veel hangt en er nog meer schommelt. Ik zou er niet tussen misstaan. Des te knapper dat zij t wel durven!

Ik heb mijn blogs gedeeld met mijn ‘studie vriendinnen’. We noemen onszelf BMW. ( We hebben tijdens de studie een event uit moeten werken voor een automerk-dealer. BMW: Babes Met Wagen).1 Van de dames heeft, nav de weg die ik aan t bewandelen ben, een nieuwe naam verzonnen; Borsten(/Billen) Mooi Wellustig! BAM! Alle 3 (4) kloppen uiteraard!
Bloot geven dus, of zoals Wouter zei:
“You’re in the open now”.

Vandaag is t mijn verjaardag. Ik mag t “vieren”, van Wouter. Letterlijk en figuurlijk. Vandaag dus iets minder streng (ondanks dat heb ik vanochtend toch een stukje gelopen). Voor morgen moet ik wel mijn beweegschema hebben ingeleverd. Ook dat is Wouter 😉