Claire

“In november begon mijn knop om te gaan. Het was toch echt wel tijd 11147568_10207960734044014_6723389666047109561_nom aan mijzelf te gaan werken. Na veel pogingen, sportschool abonnementen en af en toe sporten… Het ging gewoon niet zo en ik wilde echt afvallen, beter in mijn vel zitten, me gewoon gezonder voelen.  

Ik was na het kennismakingsgesprek al enthousiast. De patronen die ik had werden niet afgekeurd maar bleken gespreksonderwerpen. Vol goede moed ging ik de uitdaging aan en begon ik aan de verandering van mijn lifestyle. Gezonder eten, geen chips en energiedrankjes en meer bewegen.

En ja hoor daar was het eerste obstakel…. Doorzetten… Ik ben toen eerlijk geweest naar Wouter (en mijzelf) en heb aangegeven dat ik mijn eigen plannen niet vol hield. Ik verwachtte een ‘uitbrander’ of in ieder geval een preek over waarom ik toch door moest zetten. Maar niets was minder waar… Samen zochten wij naar een manier die wel bij mij past. 

Nu ben ik aan het hardlopen en kan ik trots vertellen dat ik 4x 7 minuten achter elkaar kan hardlopen en de laatste run ook nog iets kan versnellen. Ik herstel veel sneller dan in het begin. Iets wat ik mij in november nooit had kunnen voorstellen. Wouter en ik lopen om de week samen om te evalueren hoe het gaat en als  coachings-moment. Daarnaast bericht ik Wouter zo af en toe als ik goed of slecht nieuws heb. 

Ik vind deze manier van begeleiden erg fijn omdat ik echt het gevoel heb dat ik het niet alleen hoef te doen en dat er iemand is die mij helpt de manier te vinden die bij mij past en daardoor goed vol te houden is. 

Wouter legt de lat niet zo hoog en dus precies goed. Hij is met kleine stapjes meteen heel blij, en het liefst als het er 174 per minuut zijn. 

Nu op naar de 5km Cityrun in april!!!”